14:45

Heej.. Romme imorron ska bli helt askul och jag ska vara med bästaste Bibbi hela dagen!!

17:45

Jag sitter fortfarande och bölar för filmen! Inget har hänt idag! Asså ja kan inte sluta tänka på den eller joo det kan jag fast när jag inte gör det så gör jag det ändå! ÅÅ varför behövde jag se den igen? Fast den är så OTROLIGT bra men dubbelt så sorglig.. Alla borde se den!! Och när jag kollar på bilderna jag la ut igår så bölar jag ännu mer för att dom på bilderna dog!






Kramiizzar!!<3<3


17:59




'








17:48

Tror jag är kär..


(från den perfekta stormen)

16:58

Man vill berätta allt men det är så jävla svårt.. Dom sa så härligt att när jag kommer tillbaka så ska vi flytta till eget men dom kommer inte ens tillbaka!

16:48

Nu är den slut och jag har slut på tårar asså det är den sorgligaste filmen NÅGONSIN man kan inte sluta tänka på den och när man gör det så börjar man gråta igen!!







14:23

Nu ska dom åka ut på havet igen!

13:56

Sitter fortfarande och tänker på den.. asså i början när hon kommer springandes mot honom och dom är så kära och sen när dom ska säga hejdå så vet dom inte ens att det är föralltid! Ska kolla på den igen nu!






Kramiizzar!!<3<3

12:50

Hejsan.. Jag sitter nu och kollar på vänner. Fast jag kollar inte jag tänker bara på en film som jag såg i fredags (the perfect storm) så bra så att man inte kan sluta tänka på den och man gråter jättemycket och mamma hade kollat på den förut och typ när inget hade hänt och den hade precis börjat så började mamma att gråta för att hon visste vad som skulle hända.. Den handlade om att det var ett par vänner (killar) som var fiskare och det var en av killarna som hoppade av som inte ville vara med för att han visste att det kunde hända nägonting och så säg man alla som sa hejdå till killarna och dom grät och sånt och då blev man jättesmikrad.. Och först fick dom lite fisk och sen lite längre ut på havet och så fick dom jättelite fisk och då hade dom sett på vädret att det inte skulle bli så bra väder men kaptenen frågade om dom skulle stanna där dom var men då skulle fisken ruttna eller om dom skulle ge sig in i ovädret. Och då sa dom andra att dom är inte fega dom skulle ha mer fisk så dom gav sig ut i vädret och då fick dom jättemycket fisk och sen kom det jättestora vågor asså typ 10-12 meter höga, och så skulle dom vända och så trodde dom att dom hade klarat det och att dom var ute ut vädret men så kom det en jättestor våg till och så sa så kaptenen

- Hon vill inte släppa ut oss..

Så kom dom upp pch då var det en ännu större våg och det var så nära att dom kom upp men dom klarade det inte så dom tippade över så att dom låg uppochner och sådana båtar kan inte vändas upp igen så dom klarade det inte och dom som var nere vid fiskarna dog och det var två killar som styrde båten som skulle komma upp till ytan och den ena killen gjorde det och det skulle den andra också göra men han valde att gå under med sitt skäpp så han gick in igen och han dog och så var det massa helikoptrar som letade efter deras båt men inget överlevde och det var så sorgligt så att efter nu kan man inte sluta tänka på filmen och det värsta var att det var en riktig historia att det hade hänt på riktigt.. Och så i början så fick man se en vägg med alla namn på dom som hade dött på havet och det var ju 1000-tals och så i slutet så såg man deras namn på väggen och så fick man se deras begravning.. Och dom som styrde båten hade en varsin fru och så hade killarna sagt att typ en fin dikt och så tänkte fruarna på dom så fick man höra dikterna igen. Och efter allt så fick man se den killen som hoppade av sitta på kafeét och kolla och lyssna på att hans vänner var döda och om han var med så skulle ju han också varit död.Och dom var mitt i center för det var 3 oceaner som hade slagits ihop och dom kunde inte komma ut för det var lika stora vågor runt dom överallt.  Men nu kan jag inte berätta mer för nu börjar jag att gråta..















http://megashare.info/watch-the-perfect-storm-online-TkRJeA

Om ni vill se den!




14.09

Hej :) Idag ska jag SLAAAAPPA :D :D Asso har typ inget att göra idag så ska bara vara med min älskade syster och så, sen kommer Vincent och Ola ... Det kanske blir kul :)


Aja

Kramiizzar <3 <3

16:49

hejhej... Kollar på vänner och lyssnar på musik nu. Har inget att bogga om! Ska snart äta vofflor!








Kramiizzar! <3<3

15:29

Hejsan.. Vi slutade typ 11:20 idag... fett nice. Jag har precis kollat på wild child på Emmas data för vi har ingen annan hos mamma. !

pallar inte blogga! <3





Kramiizzar!!<3<3

15:02

Tjee.. Jag sitter nu och kollar på lite fotoalbum och lite bilder på när jag var liten! När jag bara sitter och kollar på dom, när man var nyfödd lixom. 0ch så kollar man sig i spegeln och tänker att "det där var jag" och nu är dethär jag.. På något sätt vill jag alltid vara liten och inte ha börjat skolan eller kunna svära. När jag bara satt i baksätet i bilen i min barnstol med mina älskade syskon på en varsin sida om mig. När 0scar var typ 9 och Emma 4 och jag 2 så var livet så lätt.. När man låsades ha ont i magen för att få sova mellan mamma och pappa i sängen eller spela finns i sjön med mormor och inte själv förstå reglerna.. När dagis började 9 och det spelade ingen roll vad men hade på sig för kläder för ingen brydde sig. När man trodde att hela livet var en sockerbit med mjuka kanter. Men nu har man hittat dom hårda kanterna! Ja ni livet förendras för alla! <3


Liten:

 

Stor:


13:53

Hejsvej.. Nu har pappa och Ullan åkt till malmö :'( Så nu är vi hemma med farmor. Pappa kanske ska åka till U.S.A med jobbet i juni och då ska han köpa en ipad 2 till mig!! Jag har också satt upp sånn ablommor på väggen. Det blev jättefint!!





Kramiizzar!<3<3

20:07

Hej.. Har varit vid ica och handlat mat med Emma, det var as kul för jag har pappas kreditkort och jag behöver ju inte ta med mig kvittot hem ;). Idag har jag varit på ikea så nu har jag ett JÄTTTEFINT rum. Farmor kommer imorgon och då ska vi.. vet inte!


Kanske laddar upp bilder sen! <3




Kramiizzar!!<3<3






22:09

Tjaa.. Nu har Ullan kommit och jag har duchat.. Ska bara mysa in mig i soffan nu..








Kramiizzar!!<3<3

ansiktsmask :D

Nu har jag ansiktsmask ;) :) Min syrra fixa det på mig :) Taack Nutte <3  Häär får ni lite bilder :)






( Hahaha lite moooongo bilder men det bjuder jag på ;) )


Kramiiizzar <3 <3

19:27

Hejsvej.. Asså jag mötte dig just på ica och allt bara kom tillbaka.. och som tur gick du rakt mot mig och jag fick en kram.. På riktigt jag älskar dej! <3<3<3<3<3







Kramiizzar!!<3<3

16:58


16:34

Hejs Svejs.. Sitter och lyssnar på gleelåtar.. Ska snart städa för pappa säger: Snart kommer Ullan och då ska det vara gulligt.Så vi gör det ganska ofta. Hoppas bara att allt går bra med flygen :/
Jag vet inte vad som hände.. först var vi as bra kompisar och sen dissar vi varran bara och jag vet inte säkert men jag tror det beror på en person. Jag vill va med er kan ni inte förstå det? Jag har ju sagt till er att jag inte ska va med henne men om ni bara dissar mig så har jag inte någon annan, det är bara så svårt att inte skratta när hon gör det.. Och när jag satte mig vid erat bord idag så verkade ni besvikna på mig och jag var besviken på mig själv med. För jag är inte någon sån som ljuger. Kan ni inte ta tillbax mig? För när jag är med er så är jag mig själv och inte annars. Jag saknar er redan. Men asså jag försöker va med alla men alla har sina gäng och jag bara står i mitten ensam. Och en stud så kom jag in i erat gäng men det var tills idag.

Saknar er!! <3<3


Kram!<3<3

nu har jag fixat Alices blogg :)

hej de e jag(Arika/arikiss) som har fixat alices blogg hoppas hon är nöjd! :)
hon e verkligen en söt tjej såå LÄÄÄS hennes fina blogg nu!!
hoppas att du bilr inte sur Alice för att jag gjorde ett littet inllägg :$ <3333
en random bild på mej :P

19:39

Svejsan.. Nu har JUlia åkt hem :( vi har haft askul och nu får jag en fin blogg!!



Pallar inte blogga!


Kramiizzar!! <3<3

16:44

Tjaa... Har kommit hem från skolan nu har varit där med Lilli, Cissi, Siri, Ida, Hugo, David, Axel R.. as kul.. det är roligare att vara i skolan med vänner när skolan är slut än när man måste jobba..

Har haft en JÄTTEEEEEEROLIG dag med er! <3<3<3<3<3<3<3







Kramiizzar!!<3<3

18:45

Shullliiiluu... Har tagit båda eftermiddasflexarna med bäääästaste Sanna!! <3 <3  


17:34

Hejsan... Är hemma hos pappa nu. Har precis varit på drama/teater. Det var i skolan när jag skulle gå till skåpet och hämta en sak så började dom snacka och när jag kom tillbax så var dom tysta jag vet inte vad det var men det känndes som lite skitsnack! 




Kramiizzar!<3<3

22:00

hEJ... har inte bloggat på as länge men ska göra det mer när jag kommer till pappa så att jag kan använda min egna dator och inte Emmas.. Ska kolla på en film nu som heter "Eat pray love" hoppas den är bra! Ska sova snart!

Inte bra att Erik Saade vann melodifestivalen!!!
Jag ville att The moniker skulle gå till Eurovision Song Contest




Kramiizzar!!<3


14:44

Hejsan.. Jag dampar loss för min vän har bråkat med sin vän och hon sa att jag skulle lägga mig i men sen sa hon att jag var dum som la mig i och hon började bråka med mig och sen sa hon bara att jag utnyttjade henne men om det är någon som gör det är det hon som gör det....





Kramiizzar! <3<3

17:49

Heej bloggen, idag va jag i skolan ;) självklart x) Och sen gick jag på drama/teater ;) :D Det va såhäääääär kul! :)


Orkar nt blogga bloggar senare




en bild som Emma la ut!





19:17

Lite bilder på mig och Evelina!















15:20

Scullleluu.. Sitter nu och kollar på Eva och Adam. Pallar inte kolla på vasaloppet, ska göra något riktigt roligt när jag kommer hem till mamma och så kan jag kanske ladda upp någon bild eller något, jag har aldrig haft en blogg förut men jag tycker att det verkar rätt roligt men nästan alla andra som har haft andra bloggar har tröttnat på att skriva inlägg men det vill jag inte göra.
Vi har ingen dator hemma hos mamma men jag får be Emma att få låna hennes för att ladda upp bilder. Men annars kan jag ju inte skriva inlägg eller fixa med bloggen så jag försöker göra så mycket som möjligt nu när jag är hos farmor.


Kramiizzar!<3<3


14:42

Tjenixen.. Har kollat på Bert nu det är ganska bra för han blir alltid kär i en tjej och jag fattar inte hur man kan varakär i han för han är ful. Nu ska vi fika igen med bullar och saft. Farmor fikar typ 24/7 men det är gott!

Bloggar mer sen!

Kramiizzar!!<3

13:20

HEJ.. Har ätit lunch nu och det finns inte något bra att titta på på tv:n så jag skriver ett inlägg till! Ska sätta på Bert som farmor har spelat in för typ hundra år sedan.. Vasaloppet är inte bra asså. Mamma kommer snart och så ska vi fika med henne och sen ska vi åka hem.. !

Kramiizzar<3<3

12:30

Hejhej.. Var i farsta igår.. kollade på jeans men hittade inte några fina. Sen gick vi till centrum och köpte lotter.. Farmor vann en tia. Har sovit hyffsat gott men Emma säger att jag ramlade ner på hennes maddrass som kanske är möjligt! :) Vill inte att lovet ska vara slut än.. Pallar inte med skolan men det ska bli kul att träffa er! <3

Krammizzar<3<3

12:06

Tjoo.. Sitter och dricker saft, har as tråkigt!!


11:25

Hejsan.. Har vaknat och ätit frukost till filmen som farmor har spelat in, (a lot like love) ganska bra faktiskt.. Ska åka hem till mamma idag.

Det känns som att man inte har haft riktiga kompisar och man försöker vara med alla men dom släpper inte riktigt in dig i gänget, så det hände en sak i skolan som gjorde att jag kom nära massa fina och snälla människor och det är jag väldigt glad för, för det känns som om dom är dom rätta för mig. Fast jag alltid har trott att dom är kaxiga och elaka men det är dom inte dom är helt tvärtom.


Krammizzzar<3

18:19

Glee! <3<3

18:06

Tha Tha.. Är hos farmor och har precis fikat med min kusin Sofia men hon har åkt hem nu :'( ska snart kolla på melodifestivalen (andra chansen) och gissa i tidningen för det gör man alltid när man är här! Jag mådde as dåligt i morse så jag får inte äta så mycket godis men det är ganska okej för jag åt mycket i går kväll! Det känns som om när man är hemma hos mamma eller pappa så vill man bara växa mer och mer så fort det går men när man är hos farmor blir man liten och ompusslad igen.




Kramizzar! <3

17:10

Hej och hopp gummisnopp.. Sitter nu och kollar på glee! Så jävla bra. Dom har bara så underbara sångröster, jag är riktigt kär i en av killarna där. Dom är alltid så snälla mot varandra och så behöver dom inte vara rädda att skämma ut sig för det är ingen som dömer eller säger något..





P.S kommer skriva massa inlägg i rad nu!!


16:57

Hej hej.. jag är ny här men det ska väl gå bra. Iallafall jag heter Alice nilsson och jag är 12 år. Jag har ett bra liv med underbara vänner.. jag går i 6:e klass och jag är ett år ungre alla i min klass men jag känner inte att det är jobbit för mina kompisar gillar mig för den jag är och jag är glad för att gå just i den klass jag gör! Jag gillar att sjunga och jag tycker att jag har en fin röst, jag gillar att spela teater och att simma! Jag har som som flesta två föreldrar och två syskon.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0