Säääääämmmmmmmsst uppdatering

Sorry , men nu är jag hemma hos pappa och vi har precis varit hemma hos mamma och hämtat saker, pappa ska på föräldramöten på skolan nu. Men nu ska jag träffa Sanna! Puss


home

nu är jag hemma från skolan och badmintonen.
I typ fredags så fick jag mittt kort, (konto) där jag satte in alla pengar och nu så på dom senaste dagarna har jag ätit 5 munkar och ätit massa gott, så jag ska lämna kortet hemma några dager hehe.

puss


dålig uppdatering :/

sorry för dålig uppdatering men, är hemma hos mamma nu och orksr inte blogga så mycket, idag var jag i skolan, sluta 4! :( men jag har inget att skriva om.
Men vi hörs imorgon.

Puss



Kollat på film,

Nu har pappa, emma och jag kollat på "the last three days" shhhiiiiitttttt vad bra den var, det är typ en drama, asså shit!!! Nu ska jag strax sova för att orka gå upp imorgon bitti, men jag kanske bloggar senare


Ätit

Nu har vi ätit, det blev kebabnuggets och ris, har pluggar hela kvällen, skrivit en historia typ, kollar på "dinner for schmucks" igen, riktigt bra.

Bloggar senare


FILMTIPS!



Asså helt amazing film!

Kollat på film

Nu har jag kollat klart på en film som jag började med igår, (komedi) typ, asbra kommer ett filmtips precis efter nu!

puss


Dagens LÅT!



Bästa låten!

Hemma

Nu har pappa hämtat nig hos Moa och så har vi varg hos mamma och hämtat mitt busskort, vi hade askul igår, och imorse vaknade vi typ 10. Kommer mer inlägg senare


@ moas place!

Nu sitter jag his moa, vi har ätit, och sjungit och precis fixat ansiktsmasker, ikväll (senare) ska vi kolla på film och äta massa gott :)
men nu ska vi fixa och trixa lite, hehe.
men ni får ha det gött så hörs vi kanske senare annars imorgon!

 


Hemma

Nu är jag hemma från tävlingen, det gick bra, eller aa jättebra!!!!! Hehe jag vann, jag vann guld och så vann jag HELA R.G.P cupen, inatt ska jag sova hos bästa Moa ska åka nu, tror inte på så bra uppdatering, men ha det bra.


Vaken o handlat

Nu har jag vaknat och så har pappa och jag åkt och handlat lite mat till tävlingen idag, lin första match är 14.35 så det är rätt långt kvar, har ni sett vädret ute? Det är typ 1 dm snö! Pappa har sommardäck så jag trodde vi skulle slajda asmycket men det gjorde vi inte :( men jag bloggar senare


Hihi

-


Godnatt

Godnatt alla söta!
Nu ska jag släcka, tagga för imorgon!!!
Sover länge så jag bloggar när jag vaknar!


Nyduschad och nya fräscha lakan.

Nu har jag lagt mig i sängen i mina nya fräscha lakan och har precis kommit från duschen.. Kände att jag ville få bort alla baciller, och så har jag smort in mig med bodylotion så nu känner jag mig superfräsch!


Bildbomb

Här komemr en bildbomb från solna klättercenter.




















kommer mer sen, (nåra är åt fel håll, men orkar inte fixa de)


Ätit nu..

Nu har pappa och jag ätit, men han typ sover för han mår inte alls bra, och så har vi kollat på "edge of darkness" den filmen är jättebra, ett stort tips.
 
Morgondagen:  Imorgon ska jag (om jag inte mår dåligt) tävla i kista R.G.P cupen sista deltävlingen, där jag ligger 2:a, det finns en chans att jag vinner hela cupen men då måste min kompis slå hon som ligger 1:a. Ska bli jätteroligt!

Men jag bloggar mera senare.




FILMTIPS!



Ett stort filmtips, "edge of darkness"


Kollar på top model 5

-


Följ mig på instagram! Finns massa bilder som inte kommer upp här..

-


Hemma

Ny är jag och pappa hemma, vi var försynt vallentuna för att fixa mitt kort och kod och lite skit, sen var vi tvugna att åka till Täby för dom sätter inte in pengar i Vallentuna blablabla, men nu är allt fixat och jag har satt in alla pengar, jag mår typ bra nu och har ätit och sånt, men nu är pappa typ sjuk med :(


Bilder

-


Bilder

-


Kommer inte blogga

Jag kommer bars blogga 1gång per dag nu, för ni vet hur jag berättade om att Emma var magsjuk... Hon smitta mig så jag är det nu! Men inte alls lika dålig som hon, jag kunde inte sova på hela natten men jag bloggar mer när jag känner mig friskare


heej

Nu är jag hemma från ida, ska tillbaka dit sen, idag har vi varit i solna och klättrat klättervägg, och jag klättrade högst upp 2 gånger var askul, det sja vi göra igen!
Inte så bra uppdatering idag, men har varit upptagen, ska upp till ida sen och ta mássa fina bilder som kommer upp här sen.

Men jag bloggar senare.

image description


F5

Klicka på F5 så ser ni den nya designen.


vaaken!

Vaken nu, känns asbra att inte sova, drömde värsta äckliga drömmen, hatar mardrömmar!!! Bläää! Kan berätta om den senare. bloggar senare

I love you once, i love you still, always have, always will!


Godnatt

Godnatt, jag är verkligen jättetrött så nu ska jag sova, men ha det bra så bloggar jag imorgon bitti!


Saknar..

Saknar dig nu. Vet att vi har träffats 3 gånger typ men du är det personen på hela jorden som gör mig glad i hela kroppen, kom hit och få mig skratta!


Bilder

-


Ursäkta.. Kan du flytta lite? Min glass smälter?!

-


Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iallafall snubbla lite?

-


Hemma

Nu har jag först varit hos mormor och morfar och på 2 träningar + har duschat. På träningen var det bara fritt spel sp det var jag, Moa, Malin och ylva som var där och spelade dubbel och hade massa kul (bara för att alla var JÄTTE seriösa) hehe! Och nu sitter jag och äter glass, men jag tror att hissen förhoppningsvis kommer imorgon, men det är fett svårt att hitta något att hissa, imorgon ska pappa och jag fixa med mitt kontokort och sätta in pengar och så ska jag handla en plånbok (BEHÖVER) men jag bloggar lite senare


Drar

Nu om 15 min ska jag till mormor och morfar för att åt hänga ned Sara och lite smått o gått, men jag bloggar kanske där eller när jag kommer hem

Puss


Frulle

Nu sitter jag och äter frukost, farfar och monica var precis här och fikade, jag har köpt en tårtform till han i födelsedagspresent, för vi hade ingen när vi hade kalas, idag vet jag inte vad jag ska göra men jag bloggar senare..


Puss


Godnatt

Detta är sista inlägget för ikväll, hoppas jag hittar på något kul imorgon, kanske ska träffa xxxxx... Men vi får se! Emhh bloggar så fort jag vaknar imorgon, pappa fyller ju är så ska fixa frukost och lite paket och sånt till han också, kommer upp lite bilder på allt imorgon.

Puss

P.s den nya designen kommer förhoppningsvis imorgon


Söta bilder

Här är lite bilder jag har hittat















Hehe lagom mycket?


Dagens låt





Sista

Tror att detta är sista för ikväll för jag ska kolla på finalen på top model sverige.
Och sen bara mysa, äter 3 varma mackor och varm oboy, men vi hörs kanske senare.


Hemma

nu har jag precis kommit hem till Emma och pappa, men snart ska papap dra till stan för att träffa någon kompis typ, idag när vi kom fram åt vi myslunch med mamma på t.g.i fridays, sen fikade vi och sen gick vi på nåt museum, där man fick se hur dom bodde förr i tiden, det var fett intressant.
Kollar på tv nu, har köpt en födelsedagspresent till pappa med, ikväll ska jag och emma laga mat själva, hehe men jag är assugen på typ äggröra, haha.

Men jag bloggar mer senare.


-

Bloggar när jag kommer hem! Puss


Dagens outfit!

Ska till stan med kusin och mormor nu!

Här är dagens outfit.

Jeans: jc
Linne: hm
Kofta: present


Vaken

Nu har jag varit vaken en stund, fattar inte att jag inte sover längre än halv 10 :( idag vet jag inte vad jag ska göra men jag får väl hitta på något. Såg att videoinlägget inte kom upp
:( men jag får väl försöka fixa det!


Hissen

Sorry men hissen kommer imorgon bitti istället! Har varit med bästa sanna hela kvällen och vi har skrattat och har haft skitkul! Och nu så har jag duschat. Emma är magsjuk :( så pappa säger att det kommer jag bli med :(:( tycker jättesynd om henne!

Men vi hörs kanske senare eller imorgon puss


Magen :/

Sitter i sängen och har jätteont i magen (säkert för allt godis jag ätit) om en stund ska Sanna och jag ut och springa, behöver springa av mig allt godis hehe, hoppas videoinlägget kommer upp snart då! Men bloggar mer senare puss


Dissar

 




NYA FACEBOOK!
Jag dissar facebook för nät jag skaffade det så var det ett ställe där alla umgicks och uppdaterade kul och sånt, men nu är det bara skäntbilder på Justin bieber och bilder på barn som är handikappade eller något sånt och så ska man gilla om man tycker synd om dom. MEN DET ÄR VÄL HUR KLART SOM HÄLST ATT MAN TYCKER SYND OM BARNEN! Men men visar det inte genom att gilla en status på facebook.
Behövde bara få det ur mig!

T.ex här, 1 gillning 1 dollar till henne typ, men bara för att man gillar på facebook så ger INGEN pengar till henne och vad skulle dom pengarna komma från?




Justin bieber är exakt som alla andra människor, kan inte alla fatta att han kanske blir jättesårad, bara för att jag kanske inte gillar hans sånger betyder inte det att jag ska kränka honom!


Kommer hissar senare!


FEL

Blev nåt askonstigt med videoinlägget så det har typ inte lagts upp med får hoppas att det dyker upp senare,  men nnu sitter jag och chattar med malin på facebook och äter massa godis, sen ska jag ut och springa. Men senare kanske jag fixar en hiss o diss.
Men ni får ha det bra!




Hej...

nu ahr jag gått up från sängen och tagir på mig kläder och nu lyssnar jag på musik och äter massa godis, kommer ett videoinlägg senare idag!


Instagram...

Följ mig på instagram @allraam

Puss


Sängen

Förlåt för all sämst uppdatering, jag har inte haft tid men nu ska det bli bra uppdatering, idag ska jag försöka hitta någon rolig att vara med. Igår var vi hos min kusin i Huddinge på middag! Det var fett kul! Men nu ska jag duscha!

Puss


RSS 2.0